Loading, please wait...


CORPORATE


Muzica ‘live’ este unul din ingredientele de calitate într-un eveniment corporate. A avea artiștii potriviți pentru acesta poate fi elementul cheie care face diferența dintre ceva obișnuit, fără personalitate și excelența dată de vitalitatea unui concert live. Cătălin Milea poate oferi consultanță în organizarea unui eveniment corporate ce include momente muzicale, concert, muzică ambientală. Ca și colaborator, el poate recomanda ansambluri sau formații din care acesta face parte, care se potrivesc evenimentului ca abordare, stil de muzică, în felul acesta asigurând succesul pe care îl doriți. Variantele care pot fi alese pot fi un recital solo (saxofon solo), de duo (saxofon și chitară/saxofon și contrabas/saxofon și pian),  de trio (saxofon, chitară și vocal/saxofon, pian și vocal/saxofon, pian și contrabas), de quartet (saxofon, chitară, vocal, contrabas/saxofon, pian, contrabas, baterie etc.) până la concert cu band/orchestră mare ( jazz bigband, orchestră de coarde). Stilurile de muzică abordate pot varia: jazz, funk, soul, classic, hip-hop, acid jazz sau world music.Fiecare dintre noi are un ritm propriu și atunci când vorbești de echipă e nevoie să sincronizezi ritmul fiecăruia la pulsul comun, la scopul și acțiunile pe care un grup de oameni le fac împreună. Muzica poate stabili legături strânse între oameni prin puterea ei de a genera emoții și stări. Poți asculta muzică interiorizat dar ea te poate invita și să participi, să fii activ, să te implici.  Cătălin Milea lucrează și cu organizații care doresc să le insufle oamenilor pasiune pentru ceea ce fac și care caută soluții creative pentru o viață armonioasă prin muzică și artă.

Așadar, fie că dorești să construiești echipe într-un team building muzical, fie dorești sa îi faci pe oameni să se bucure pur și simplu de un eveniment, concert sau recital, fie dorești să creezi propria melodie a companiei tale poți beneficia de:

  1. Team buildinguri pe teme muzicale, dezvoltat alături de compania de training, team building și wellbeing Dynamic HR. Pentru mai multe detalii te rog să consulți materialul de AICI.
  2. Concerte live, momente muzicale pentru diferite evenimente.
  3. Compunerea și interpretarea imnului companiei.
  4. Invitații și bilete la concerte, în cadrul unui agreement prestabilit cu compania ta.